tisdag 15 juli 2008

Scientologi - Tankens grunder, av L. Ron Hubbard



"Du kanske har fått lära dig att sinnet, anden och livet är något som det är mycket svårt att veta något om. Den första principen i Scientologi är:

Det är möjligt att veta någonting om sinnet, anden och livet."
- ur Scientologi - Tankens grunder, av L. Ron Hubbard



I tusentals år har människan sökt, funderat och spekulerat över den sanna "meningen med livet". I Scientologi har det sökandet nått sin kulmen - för hemligheten har nu upptäcks.

Detta baseras på precisionsaxiom (självklara sanningar) och de är svaren - svaren som du har letat efter, svaren som fungerar.

Här är alltså den grundläggande boken för Scientologins teori och praktik, med upptäckter som omfattar livets alla aspekter, inklusive:

- Handlingscykeln som avslöjar vad som ligger bakom den kontinuerliga cykeln av skapande, överlevnad och förstörelse - en cykel som verkar oundviklig i livet, men som bara är en skenbarhet.

- Existenstillstånden, som omfattar allt liv och all levnad - och genom vilka man verkligen kan vara.

- De åtta dynamikerna i vilka allt liv är indelat och genom vilka man kan lösa gåtan om sin egen existens.

- Triangeln Affinitet, Verklighet och Kommunikation som avslöjar och förklarar de underliggande principerna för sanna relationer mellan människor.

- Människans delar, den uttömmande beskrivningen av Ande, Sinne och Kropp - deras struktur och inbördes förhållande hos alla individer.

- Den egentliga anledningen som besvarar frågorna om "vad allt handlar om" och som ger de verkliga beståndsdelarna i överlevnad, lycka och själva livet.

- Scientologi-processer som frigör den livskraft som är du.


Och med den här boken kommer du inte bara att "lära dig" - du kommer att upptäcka de här principerna för dig själv. För det här är Scientologi - kunskapen om dig.

________________________________________
Copyright 2008 Ny Nivå. Alla rättigheter förbehållna. Ett tacksamt erkännande riktas till L. Ron Hubbard Library för tillåtelse att reproducera valda delar av L. Ron Hubbards copyrightskyddade verk. Dianetik®, Scientologi® och Hubbard® är varu- och servicemärken som innehas av och används med tillstånd från Religious Technology Center.

Keywords: Scientologi-kyrkan Scientologerna Scientologer Scientolog Scientologernas Dianetik L. Ron Hubbard LRH --- Misspellings: Scientologikyrkan Scientologkyrkan Scientolog-kyrkan Scientologykyrkan Scientology-kyrkan Sceintologikyrkan Sceintologi-kyrkan Sceintologkyrkan Sceintolog-kyrkan Sceintologykyrkan Sceintology-kyrkan Sceintologerna Sceintologer Sceintolog Sceintologernas Sientologikyrkan Sientologi-kyrkan Sientologkyrkan Sientolog-kyrkan Sientologykyrkan Sientology-kyrkan Sientologerna Sientologer Sientolog Sientologernas Seintologikyrkan Seintologi-kyrkan Seintologkyrkan Seintolog-kyrkan Seintologykyrkan Seintology-kyrkan Seintologerna Seintologer Seintolog Seintologernas

Inga kommentarer: